fbpx

CANAL DE DENÚNCIA

Benvingut a Trusty, el canal de denúncia intern, segur i protegit, del Camping Ametlla (d’ara endavant: l’organització) per comunicar informació sobre presumptes infraccions dins de l’organització.

L’ús d’aquesta aplicació web és confidencial i no esteu obligat a revelar la vostra identitat, si voleu romandre en l’anonimat. Per conèixer els detalls dels procediments relatius a la notificació i al seguiment interns, consulteu les polítiques de l’organització i la legislació nacional aplicable.

Quan accediu al «Canal de denúncia» us apareixeran dues opcions:

1. Presentar una denúncia

La denúncia s’ha de fer de bona fe. Tingueu en compte que les preguntes obligatòries estan marcades amb un asterisc (*) i que no podreu continuar sense omplir els camps respectius.

MOLT IMPORTANT: Després d’enviar l’informe, es generaran automàticament el vostre nom d’usuari i la contrasenya, que apareixeran a la pantalla. Si us plau, anoteu-los, ja que els necessitareu per entrar a la safata d’entrada i fer el seguiment del vostre informe.

2. Safata d’entrada

Aquí podeu seguir l’estat del vostre informe, inclosa la confirmació de la recepció, continuar la comunicació segura amb l’organització i rebre els seus comentaris.

Actualment només podem oferir l’aplicació en castellà i anglès. Disculpeu les molèsties.

Aquest és l’accés al canal per fer una denúncia o per consultar les comunicacions:

Aquesta aplicació no forma part del lloc web ni de la intranet de l’organització. L’aplicació és gestionada per Trusty AG i està allotjada en servidors externs segurs.

Aquest no és pas un servei d’emergència. Poseu-vos en contacte amb les autoritats competents (com la policia) en cas de perill immediat.

Consulta la disponibilitat i el preu (abril, maig, juny o setembre)