fbpx

Camping sostenible per a un turisme responsable

Agost 2023

Al Camping Ametlla, ens preocupa el medi ambient i creiem en un turisme responsable i sostenible. Per aquest motiu, estem compromesos en implementar mesures que redueixin el nostre impacte ambiental i contribueixin a preservar la bellesa natural que ens envolta.

Una de les mesures més importants que hem dut a terme és la instal·lació de plaques fotovoltaiques. Això ens permet generar energia renovable per al càmping i reduir la nostra dependència dels combustibles fòssils. A més a més, també hem instal·lat dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, amb la finalitat d’impulsar l’ús de vehicles elèctrics i reduir les emissions de diòxid de carboni.

No només estem implementant mesures per reduir la nostra empremta de carboni, sinó que també estem fent canvis en els nostres materials i pràctiques per ser més sostenibles. Per exemple, tot el paper que utilitzem al càmping és reciclat i estem fent servir bosses biodegradables per als excrements dels gossos. Per altra banda, els nostres treballadors tenen a la seva disposició punts d’aigua per reomplir les ampolles i així reduir l’ús de plàstic. A més a més, les nostres bosses de benvinguda ara són de paper en lloc de plàstic, reduint així la quantitat de plàstic d’un sol ús. Aquests petits canvis contribueixen a reduir la quantitat de residus que generem i a protegir el nostre entorn natural.

També estem fent un canvi important a la nostra flota de vehicles, amb la major part dels nostres vehicles de tipus elèctric. Això ens ajuda a reduir les emissions de diòxid de carboni i altres contaminants. 

Ens preocupa no només la sostenibilitat del nostre entorn i les instal·lacions, sinó també la dels productes que oferim als nostres clients. Per això, al supermercat del càmping, tenim una predilecció especial per productes de proximitat, garantint així la frescor dels aliments i reduint l’impacte del transport. També tenim en compte les necessitats de tots els nostres clients i intentem oferir una àmplia gamma de productes aptes per a vegetarianes i veganes, per tal que la teva estada al nostre càmping sigui encara més agradable. Estem compromesos amb la salut i el benestar de tots els nostres visitants, i això implica oferir opcions alimentàries saludables i sostenibles.

Com a càmping creiem que és important que fomentem el turisme responsable i sostenible. Volem que els nostres visitants gaudiu de la natura de forma responsable i que pugueu apreciar tota la bellesa natural que ens envolta. All Camping Ametlla creiem que és important aportar el nostre granet de sorra per ser més sostenibles i preservar el nostre entorn natural tan preuat.