fbpx

6 tips per organitzar millor la teva parcel·la al camping

Agost 2023

Si estàs pensant a anar de càmping i llogar una parcel·la has de saber que una de les claus per gaudir d’una estada més agradable i confortable és mantenir l’ordre, la comoditat i la neteja del teu espai. Tant si tens previst anar en tenda d’acampada o en Camper, disposes d’un espai limitat i hi has de fer vida durant uns dies, setmanes o fins i tot mesos. Una parcel·la ben organitzada permet aprofitar millor l’espai disponible i que l’experiència sigui més relaxada i còmoda.

Et presentem alguns tips que et seran d’utilitat per organitzar millor la teva parcel·la durant els dies que estiguis al nostre càmping.

1. Fes una llista dels elements essencials

Abans de sortir de casa, és important fer una llista del més important que necessites per al viatge. Això inclou la tenda (si és el cas), els sacs de dormir, el material de cuina, la nevera, les cadires, la taula de càmping, etc. Un cop has recollit tot el material, assegura’t que estigui ben empaquetat, i fins i tot etiquetat, per aconseguir una organització efectiva.

2. Distribueix l’espai de la parcel·la

Un dels punts crucials per aconseguir una parcel·la ben organitzada és distribuir l’espai de forma lògica i funcional. El primer que has de fer és decidir on instal·laràs la teva tenda o col·locaràs la Camper. Després, distribueix l’espai restant per instal·lar els altres elements com ara la taula, les cadires, la nevera, etc.

3. Utilitza caixes d’emmagatzematge

Les caixes d’emmagatzematge són una excel·lent opció per mantenir l’ordre i la neteja a la teva parcel·la de càmping. Utilitza-les per emmagatzemar les teves pertinences personals, la roba i el material de cuina. Així, evitaràs que els objectes estiguin arreu de la parcel·la i aconseguiràs un espai més net i endreçat.

4. Mantingues l’ordre i la neteja

Recull la brossa regularment i guarda-la en un cubell de reciclatge o en una bossa ben tancada per evitar problemes amb els insectes. Tingues en compte que al Camping Ametlla disposes de diversos punts de recollida per abocar-hi els residus. També és important rentar els plats i els utensilis de cuina després de fer-los servir i deixar l’espai net i endreçat.

5. Organitza la zona de dormir

La zona de dormir és un dels espais més importants de la parcel·la. Utilitza roba de dormir (sacs i llençols) adequada per a la temperatura i el clima, i assegura’t que la zona de descans estigui ben tancada per evitar l’entrada d’insectes.

6. Aprofita els espais verticals

Aprofitar els espais verticals és una excel·lent manera de guanyar espai a la teva parcel·la. Utilitza ganxos per penjar roba, la bossa de bany o altres elements que necessitis a la paret. Intenta, però, que les bosses que pengis estiguin ben tancades i que no ocupin un espai excessiu enmig del pas.

Anar de càmping en parcel·la és una de les millors maneres de connectar amb la natura i gaudir de la seva esplendor, i amb aquests consells desitgem que la teva estada sigui més agradable i confortable. No ho dubtis i viu la teva pròpia aventura enmig de la natura, on podràs relaxar-te i desconnectar de la vida quotidiana. La bellesa natural del nostre entorn i la possibilitat de gaudir de la natura amb comoditat i seguretat faran de la teva estada una experiència inoblidable.