fbpx

Busques un càmping on els gossos siguin benvinguts? El Camping Ametlla és el teu destí

Febrer 2024

A l’hora de pensar en les vacances, trobar aquell lloc especial on tant tu com el teu gos us sentiu acollits pot semblar complicat. Per això, al Camping Ametlla hem pensat en tot perquè no hagis de preocupar-te de res més que de passar-t’ho bé, envoltat de natura, platges i les millors comoditats. Aquí, cada dia és una aventura i cada camí un descobriment, tant per a tu com per al teu gos. 

Situats a un pas del conegut GR-92, posa’t les botes i aventura’t a explorar els paisatges que ens ofereix la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre amb el teu gos al teu costat. Després d’un dia descobrint platges i senders, necessitareu relaxar-vos. Per això, hem instal·lat una dutxa canina on el teu amic podrà rentar-se i estar a punt per al que vingui després. Això és la nostra manera de dir que al Camping Ametlla, els gossos no només són acceptats, sinó que són una part més de la nostra comunitat.

I no es tracta només de les instal·lacions, sinó del sentiment de comunitat que es crea aquí. Al nostre càmping, pots trobar altres amants dels gossos compartint històries i consells mentre les vostres mascotes juguen. Estem, a més, compromesos amb el medi ambient. Creiem en un turisme responsable i en viure en harmonia amb la natura, fet que vol dir cuidar de cada arbre, cada platja i cada petita criatura que resideix al nostre entorn. I aquesta cura s’estén als nostres amics de quatre potes. 

Entenem que els gossos no són simplement mascotes, sinó membres de la família, companys de vida que mereixen gaudir de les vacances tant com qualsevol altre. Per això hem creat un espai on no has de triar entre un destí de càmping que compleixi les teves expectatives i el benestar del teu gos. Al nostre camping, tu i la teva mascota podeu tenir-ho tot.

A més a més, al Camping Ametlla som conscients que les vacances amb gossos requereixen una atenció especial. Per aquest motiu, oferim serveis com assessorament sobre les millors rutes a fer amb el teu gos, i informació sobre les normatives locals per a la seva seguretat i la de tots els campistes. El nostre personal està sempre disponible per ajudar-te i fer que la teva estada sigui còmoda i feliç.

Perquè al final, les vacances són aquells moments especials que compartim amb els que més estimem, incloent-hi, és clar, els nostres gossos. Al Camping Ametlla, fem que aquests moments siguin possibles, oferint-te un lloc on cada membre de la família, de dues o de quatre potes, se senti com a casa.