Piscines

Envoltats de mar i natura, podreu gaudir d’un bany a la piscina gegant o a les dues mitjanes, prendre el sol a la gespa i jugar amb els infants a la piscina infantil. 

L’àrea de piscines s’obre progressivament des de Setmana Santa fins a setembre. Les piscines grans i el servei de socorrista i de farmaciola són actius només a l’estiu.

Esport

Instal·lacions esportives disponibles tot l’any: camp de futbol 7 amb gespa artificial, pista de bàsquet polivalent, camp de volei sorra, dues pistes de pàdel, camp de petanca, gimnàs i tennis taula.

A l’estiu, l’equip d’Animació organitza campionats d’esports d’equip, curses de running i de natació, a més d’oferir activitats de fitness com aquagym, pilates i zumba.

La Recepció ofereix un servei de lloguer de bicicletes.

Restaurant i SummerPub

El Restaurant aposta per una carta de peix fresc i productes de proximitat, amb espais interiors i terrassa a l’ombra amb vistes al mar. Al migdia hi ha menú. Obert de març a setembre. Es recomana reservar al telèfon +34 977 477 155.

Anima’t les nits d’estiu al SummerPub, amb cocktails, música actual i bon ambient.

Supermercat

Al Supermercat podreu trobar tot el que necessiteu per al dia a dia: pa fornejat cada dia, begudes, conserves i congelats, productes de neteja, vins i dolços, premsa, joguines i utensilis de platja o d’acampada. També, de març a setembre, fruita i verdura fresca.

Blocs sanitaris

Tenim cura d’oferir unes instal·lacions sanitàries còmodes i de qualitat, amb neteja continua al llarg del dia. Trobareu cabines individualitzades amb dutxa i WC. Banys adaptats per a persones amb minusvalidesa. Els canviadors de nadons disposen de banyera.

Podreu fer ús de rentadores automàtiques, safareigs i aigüeres per als estris de cuina. Tot el necessari per a la vida quotidiana.

Connecta’t

El càmping està equipat amb xarxa de Wi-Fi que us permetrà navegar amb els vostres dispositius des del bungalou o parcel·la, la terrassa i la piscina. A la Recepció us informaran de la tarifa de preus.

També a la Recepció podeu accedir a diversos ordinadors amb connexió a internet.

Camping Ametlla

Tel. +34 977 267 784 info@campingametlla.com

Start typing and press Enter to search