RECEPCIÓ

TELÈFONS D’INTERÈS

RECEPCIÓ
977 267 784

RESTAURANT
977 477 155

VIGILANT DE NIT
977 267 868

HORARIS

RECEPCIÓ
De dilluns a divendres no festius
09:00h–14:00h

CÀMPING TANCAT

LLENÇOLS I TOVALLOLES

Si el seu allotjament disposa de llençols i tovalloles: canvi setmanal.
Dipositar la roba bruta a la terrassa entre les 10:00h i les 12:00h del dia de sortida o després de 5 nits.
La roba ha d’estar a la bossa que trobarà a l’armari de l’habitació.
El nostre personal passarà durant el matí per retirar i entregar, quan pertoqui, la roba de llit i tovalloles netes.

BARBACOES

Disposem d’àrees de servei de barbacoes on només està permès l’ús de carbó vegetal. Mantinguin-les netes. No llencin cendra calenta als contenidors.

ANIMALS

Els animals domèstics han d’anar sempre lligats i s’han de recollir els excrements tant dins com fora del recinte del càmping.

VEHICLES

L’ús de vehicles de motor dins del càmping està limitat exclusivament a les entrades i sortides. La velocitat màxima permesa és de 10 km/h. Les barreres d’entrada i de sortida romandran tancades a partir de les 00:00 h fins a les 7:00 h. Es guardarà silenci a partir de les 00:00 h.

CHECK-OUT

Les estades finalitzen a les 12:00 h del migdia. Si volen sortir més tard consultin a Recepció la possibilitat de contractar el “Late Check-Out”.

RENTADORES I ASSECADORES

Tenim rentadores i assecadores a totes les zones de sanitaris del càmping. S’han de comprar fitxes a recepció i tenen un cost de 4,50 € la rentadora i 4 € l’assecadora. 

WIFI

El wifi és gratuït a tot el càmping i no cal contrasenya. Els clients que estiguin allotjats a un bungalou poden connectar-se a la xarxa que duu com a nom el número del seu allotjament. 

PISTES DE PÀDEL

Les pistes de pàdel son de lloguer, tenen un cost de 14 € l’hora i poden reservar-les a recepció. Si necessiten material, cada raqueta costa 1,50 € i el pack de 3 pilotes, 1 €. 

Els desitgem una feliç estada!