fbpx

Els 5 perfils de visitants del Camping Ametlla. Amb quin t’identifiques?

Agost 2022

És possible que quan llegiu aquest article no us acabeu d’identificar al 100% amb cap dels campistes que analitzem, però probablement us hi veureu reflectits en algun que altre detall amb la majoria d’ells. En qualsevol cas, hem volgut retre el nostre particular homenatge a la part més important del nostre càmping, que sou vosaltres. Amb quin tipus de visitant us sentiu més identificats?

1. Grups d’amics amb nens petits
Han planificat l’escapada amb el grup d’amics des de fa mesos. Esperen amb molta il·lusió les vacances per agafar-se un respir de l’estressant dia a dia. Però el grup de whatsapp treu fum: preparació de menús, organització d’horaris, activitats. Cadascú té les seves rutines i costa adaptar tots els timings per anar a l’uníson. Solen ajuntar-se en una parcel·la per a gaudir junts dels àpats, tot i que sempre acaben visitant el restaurant. I per fi arriba el moment esperat: el nostre equip d’animació s’encarrega dels més petits i poden gaudir d’una estona de relax total, tot degustant la millor cervesa de l’any.

2. Parelles amb fills
Es tracta de parelles joves amb nens que acostumen a triar els bungalous per gaudir de totes les comoditats durant les vacances. El seu dia a dia es basa en descansar, passar pel gimnàs per arrancar el dia amb energia, anar a la platja i piscina, menjar bé i gaudir dels espectacles del nostre equip d’animació. Els podreu distingir perquè a l’hora del sopar se’ls pot veure passejant pel càmping perfectament mudats. Després de sopar, mojito i cap al bungalou a descansar.

3. Parelles joves sense fills i amb gossos
Gaudeixen de l’experiència del càmping de la manera més genuïna. Sense horaris, sense presses i amb el seu gos d’acompanyant. Acostumen a venir amb furgoneta o caravana i s’estan uns 3-4 dies de mitjana. Els encanta la natura, i cada dia fan una excursió diferent per l’incomparable entorn del càmping. Documenten la seva estada amb fotografies d’allò més professionals i aprofiten les estones de pausa per llegir, descansar o simplement conversar.

4. Sèniors en autocaravana
Possiblement han passat per totes les etapes anteriors. Són amants de la vida de càmping i estan a l’aguait de totes les novetats del mercat d’autocaravanes. Saben exactament quina és la millor parcel·la i ens la demanen a recepció ;). Els agrada molt la vida de càmping però també busquen alguna activitat per la zona per acabar d’arrodonir la seva estada. Sovint planifiquen les vacances fent escala a diversos càmpings, i ens encanta que un dels escollit sigui el nostre.

5. Famílies senceres que fan la seva trobada anual al càmping
Parlem d’aquell grup format per tots els integrants de la família: avis, fills, cosins, etc. Esperen aquestes vacances per coincidir tot junts i poder gaudir de la família sense presses. Conviuen en una barreja d’allotjaments, autocaravanes, caravanes, tendes, etc. A causa de la varietat generacional, els podem veure repartits pels diferents espais del càmping: els que tenen nens petits a la piscina, els adolescents jugant a futbol, els cunyats abonats al pàdel i els avis que no es poden resistir d’apropar-se a la platja. Quan acaben la setmana de vacances ja comencen a quadrar dates per poder retrobar-se de nou l’any vinent.

Sigui quin sigui el vostre estil de vacances ens encanta que ens visiteu, i ens esforcem any rere any perquè la vostra estada sigui la millor experiència de l’any.  I vosaltres, quin tipus de campista sou?