fbpx

El plaer d’anar de camping fora de l’estiu

Setembre 2022

Anar de càmping no és només una activitat per a l’estiu. Tot i que la gran majoria de campistes escullen l’època estival per anar de càmping, el cert és que tant la primavera com la tardor són moments ideals per a gaudir d’uns dies de desconnexió.

Els mesos de juny, juliol i agost concentren el gran gruix de reserves de la majoria de càmpings, i en especial dels que es troben en zona costanera. Això s’explica a partir de diversos factors:

En primer lloc, és l’època per antonomàsia de les vacances a la feina. Exceptuant alguns sectors concrets, el més habitual és que gairebé tothom pugui gaudir d’uns dies de vacances durant l’estiu per a recarregar piles. A més, per a les famílies que tenen fills és el moment ideal on convergeixen les diferents maneres de desconnectar, sigui en forma de repòs o d’activitat.

La temperatura també hi juga un paper clau, ja que amb la calor asfixiant dels darrers estius disposar d’una piscina, com és el cas de la majoria de càmpings, és una aposta segura per a petits i grans. A banda, per tota aquella gent que busca un ambient actiu, amb oferta lúdica i propostes d’activitats diverses, l’estiu és una època on els càmpings acostumen a tenir els equips d’animació treballant al 100% per oferir el màxim d’oci i diversió als ocupants. 

No obstant tot això, mesos com l’abril, el maig el setembre o l’octubre compten amb una sèrie d’avantatges que molts campistes valoren i que expliquen la tendència de desestacionalitzar l’ocupació als càmpings. A continuació els detallem.

1. Temperatures més moderades. 

Tot i que existeix un lleu augment en la probabilitat de pluges, els dies assolellats i les temperatures temperades conviden a acampar. La humitat minva i desapareix la sensació asfixiant de molts dies d’estiu. I si plou? Dessuadora, caputxa i a deixar-se endur per la fresca brisa que ens regala la natura. A més, no cal ruixar-se contínuament amb insecticida, ja que els mosquits no hi són tan presents.

2. Busques pau i tranquil·litat? 

Durant l’estiu augmenta l’activitat i els càmpings no en són una excepció. Aquells campistes que busquen una major tranquil·litat trien la primavera i la tardor per acampar. I si sortim de l’entorn del càmping, són moments en els que poder gaudir d’una platja sols és possible. Trobarem espais naturals, restaurants i propostes d’oci amb un ambient més relaxat.

3. Preus més econòmics

A la primavera i a la tardor els preus i ofertes són més variades. Si el que vols és gaudir dels mateixos serveis a un preu més baix, evita reservar les teves vacances en temporada alta. 

4. Major disponibilitat en allotjaments

Tant si disposes del teu propi allotjament (tenda, caravana, autocaravana, etc) com si t’allotges a alguna de les opcions del càmping sempre tindràs més opcions de triar aquella parcel·la que més t’agrada o aquell bungalou amb unes prestacions que s’adapten més a les teves necessitats. 

5. Experiències més autèntiques

I perquè no dir-ho, amb la tornada a la normalitat dels destins y de la població autòctona es poden descobrir pobles, ciutats i regions de forma més genuïna.  

Sigui quina sigui la teva preferència, et convidem a descobrir el Camping Ametlla en diferents èpoques de l’any per tal de poder gaudir de noves experiències i viure sensacions diferents.