Delta de l'Ebre
Cala Llenya
Cicloturisme per la Via Verda
Cala Santes Creus

Cales i boscos encantadors

Els 16 km de costa del municipi de L’Ametlla de Mar configuren un dels paisatges més encisadors i preservats de la costa Mediterrània. El seu perfil abrupte, amb bonics penya-segats dóna pas a tot un seguit de platges i cales, unes de sorra fina i blanca, altres de pedres, envoltades de vegetació autòctona on els colors i les aromes de la natura i el mar es confonen i prenen magnífics matisos.

Des de les nostres instal·lacions es poden iniciar diverses rutes de senderisme. Actualment, la nostra comarca disposa d’una xarxa de rutes ben estructurada i senyalitzada per tot el territori. Pel càmping passa el GR 92, que recorre de nord a sud el litoral mediterrani.

Senders del GR 92
Cala Forn
Llacuna d'interès natural
Platja Sant Jordi

Terres de l’Ebre al natural

El Delta de l’Ebre engloba tota la desembocadura del riu Ebre i és el segon hàbitat aquàtic més important de l’Estat espanyol. En les nou llacunes que conformen el parc natural es troben més de 325 espècies diferents d’animals. Lloc esplèndid i amb un munt de possibilitats d’excursions a peu, amb bicicleta o amb barca.

Riu Ebre amunt trobareu el parc natural dels Ports, un massís escarpat i abrupte, amb una gran riquesa botànica i animal. La cabra salvatge s’obre camí pels penya-segats, sota l’atenta mirada de les àligues i els voltors.

Molt a prop del Camping Ametlla…

natura-via-verda
A PEU, EN BICICLETA O A CAVALLVIA VERDA DE LA VAL DE ZAFÁN
natura-els-ports-estrets-arnes
SENDERISMEPARC NATURAL DELS PORTS
natura-parc-natural-delta-ebre
OBSERVACIÓ D'AUSPARC NATURAL DEL DELTA DE L'EBRE
natura-vinyes-terra-alta
VINYESTERRA ALTA
Camping Ametlla

Tel. +34 977 267 784 info@campingametlla.com

Start typing and press Enter to search