fbpx

Activitats 5 estrelles durant tot l’estiu al Camping Ametlla

Juliol 2022

S’apropa l’estiu i al Camping Ametlla sabem que us encanta gaudir al màxim d’aquesta època de l’any. Com sempre, la nostra prioritat es oferir-vos activitats variades, originals, refrescants, educatives i divertides, i sobretot, pensades per a tots els públics que ens visiteu. Us proposem un viatge per totes les propostes que el nostre equip d’animació ha ideat per a vosaltres. 

I què millor que començar els matins amb energia i bon humor. Cada dia ens llevem amb una activitat aeròbica diferent. Realitzem diverses dinàmiques corporals, amb exercicis i ritmes variats, per arrancar el dia amb ganes de menjar-se el món.

Pels qui veniu amb la família, benvinguts al Mini Club, un espai on els més petits gaudiran d’allò més de totes les activitats adaptades a la seva edat. Presentem 4 estacions rotatives cada dia, on fomentarem la creativitat i l’autonomia dels nens i nenes a partir de la manipulació de diferents elements constructius (Legos, playmobils, etc), jocs d’habilitat, circuits, jocs d’estratègia i imaginació i les arts plàstiques, amb dibuixos i pintures de personatges que de ben segur els seran familiars. Perquè els pares i mares també es mereixen una estoneta de tranquil·litat ;).

L’activitat més destacada d’enguany destinada al públic adult és el nostre Escape Room, Destiny. Ajudeu-nos a aniquilar un virus que ens ataca tot cercant pistes, connectant idees i competint amb un altre equip de forma simultània. Sereu capaços de salvar-nos de l’amenaça?

A més, la nostra terrassa s’omplirà amb el Kala Quiz, un concurs de preguntes estil trivia, i el Loco Bingo, on jugarem al bingo tradicional d’una forma més esbojarrada. Els gourmets del càmping podran participar al concurs de cuina, Summer Chef, on el nostre jurat decidirà quin és el millor plat amb estrella.

I pels qui us va la marxa us hem preparat la Running Race i la Swimming race, dues curses que posaran a prova als campistes més esportistes, i la Water summer disco, on combinarem jocs d’aigua amb dinàmiques de ball tot competint contra d’altres equips.

També comptem amb diversos tallers per a tota la família:

  • “Funny Hair”, on aprendrem a fer trenes per lluir un pentinat d’allò més original.
  • “Hilorama”, descobrint l’art de dibuixar a través del recorregut de fils creuats.
  • Taller d’espelmes, per ambientar la nostra parcel·la amb una vela aromàtica.
  • “Totebag”, per crear la nostra bossa personalitzada amb diverses plantilles i dissenys.
  • Taller de cocktails, destinat al públic adult, amb 4 tipus de combinats per assaborir la tarda. 

Amb totes aquestes propostes és impossible no gaudir de l’estiu al 100%. I el millor de tot és que si teniu qualsevol dubte o alguna proposta per a fer-nos, només cal que ho comenteu a l’equip d’animació que us atendran encantats. Viviu un estiu 5 estrelles al Camping Ametlla, nosaltres us acompanyem.